• Please Wait To Be Seated

PLEASE WAIT to be SEATED er et nyt dansk designfirma- og producent, som drives af et team af dedikerede designnørder. Vores designkollektion har sit helt eget særkende med fokus på interaktion, godt håndværk, kvalitet, materiale og bæredygtigt design. Herudover repræsenterer vi internationale brands og designere.

Vores mål er at kunne introducere designs med potentiale til at blive klassikere. Før vi lancerer et nyt design, spørger vi altid os selv: Har dette design, i sin helhed, potentiale til at kunne gives videre til vores efterkommere..?

Spørger man, hvorfor firmaets navn er PLEASE WAIT to be SEATED, er svaret altid, at navnet opsummerer hvem vi er; Høflige folk med stor interesse for interiør, med en sans for humor og begge ben solidt plantet på jorden. Så næste gang du står og venter på et bord i en restaurant, og du ser 'Please wait to be seated'-skiltet, så tænk på os.

Vores showroom har åbent i alle hverdage fra 09.00 til 16.30, så kom gerne og hils på os, eller kontakt os på +45 3155 2600

bubble