• File Under Pop

File Under Pop er specialiseret i innovativ overfladedesign med fokus på farver og tekstur. Virksomhedens kreative direktør, Josephine Akvama Hoffmeyer, har skabt et univers centreret om håndlavede fliser af lavasten og ler, eksklusiv maling, håndmalede tapeter og unikke indretningsløsninger. Fælles for arbejdet med både maling, fliser, tapeter og objekter er et stringent og poetisk formsprog. Alle File Under Pop-fliser er skabt i hånden og kendetegnet ved et levende overfladespil og iøjefaldende farver. En kollektion af mønstrede fliser spænder fra grafiske design til abstrakte udtryk med botaniske elementer.

Glasuren på File Under Pop-lerfliser påføres med pensel, således at smukke penselstrøg træder frem på overfladen og giver flisen et unikt og karakteristisk udtryk. Lavastensfliserne er genkendelige ved en særpræget overflade, der er resultat af brændingsprocessen, hvor lavasten og glasur smelter sammen ved over 1000 grader. File Under Pop maling er udviklet i samarbejde med Jotun Danmark og kendetegnet ved en elegant, mat finish med blot 1% glans. Samtidig er malingen både vaskbar, langtidsholdbar og nem at påføre. Farverne forbliver derved dybe og smukke som tiden går.

Kollektionen af farver tæller i dag 80 nuancer, der er skræddersyet til at favne et bredt spektrum af livets facetter og skabe harmonisk stemning i private hjem og offentlige rum. File Under Pop universet foldes ud i mærkets studio, der ligger med udsigt til Københavns Marmorkirke.

bubble